visitnature
spot_img

Gaveideer til dig og din have

Når du køber gennem VildMedHaven.dk får vi et lille provenu - uden at det koster dig en krone ekstra! Til gengæld støtter vi WWF Verdensnaturfonden med en del af overskuddet. Dermed kan du gratis bidrage med at hjælpe naturen!

Vild med...

Jeg har fundet en række affiliate-partnere, der leverer nogle spændende og inspirerende ting til haven 🌻 Jeg vil løbende skifte produkterne ud med nye ting.
God fornøjelse 💚 Marianne

Flot fuglebad lavet i jern.

Rustik og dekorativt fuglebad i jern med 3 små fugle på kanten. Fuglebadet har en diameter på 28 cm og er ca. 9 cm højt. Det er malet i en mørk farve med kobber gnister men vil alligevel afgive rustaflejringer når det bliver brugt og derved beholde et rustikt look. Det er nemt at montere, da stangen som fuglebadet er monteret på har gevind.

Flot rustik altankasse - antiklook, metal

Flot altankasse i rustik, brun metal

Altankasse i antik brun metal (rustic brown zink) fra B-green inkl. altanholder. En rigtig flot altankasse til blomster - og evt. krydderurter. Måler 50x18x14 cm. Lige nu 30 %

Hyggeligt pindsvinehus - formet som en iglo

Pindsvinet har brug for skjulesteder om sommeren og overvintringssted om vinteren. Placer det i et hjørne i haven - gerne med lidt blade omkring. Her er den formet som en iglo. Huset er bygget op af en stålkonstuktion og medplast som undertag og til sidst dækket dækket med smågrene og rattan.

Smukke rustikke krukker lavet i genbrugsmaterialer.

Gerbera 1 er en helt ny type krukke som er fremstillet af genbrugsplast fra kabel - og ledningsgranulering. Det er en meget holdbar krukke som også er frostsikret og så afgiver den ingen skadelige stoffer til miljøet. Krukken på billedet måler 50 cm x 34 cm og vejer 20 kg. Den fåes også i et nr. større (Gerbera 2) samt i en retangulær model (Gerbera 3)

Smukt spejlbassin i corten-stål/rustfarve

Vand giver liv i haven. Dette spejlbassin skaber en smuk stemning - og kan også bruges som fuglebad. Det kan placeres på terrassen, i gårdhaven, ved sommerhuset - eller i havebedet. Diameteren er her 60 cm og vejer 10 kg, men fås i størrelse helt op til 150 cm.

Spejlbassin til haven

Flot redekasse til tårnfalke

Denne flotte redekasse er dansk produceret af douglasgran fra bæredygtig skovdrift. Tårnfalken foretrækker lidt luft omkring redekassen, så en høj husgavl eller højt oppe i et træ i kanten af en skov eller ved en gruppe træer kan være fine steder at hænge kassen op.

Naturhaven - den mangfoldige have

"Naturhaven" er en praktisk vejledning i, hvordan man kommer i gang med at skabe en mere naturlig have, hvor planter, insekter og fugle trives og får lov til at leve - dog uden at alt nødvendigvis forvandles til et vildnis af ukrudt. Bogen er fyldt med flotte fotos. Masser af viden og inspiration til at gøre din have rigere på natur.

Bog-naturhaven

Blomsterløg til forårets bier

Jeg elsker når vintergækker, krokus, tulipaner og alle de andre fine forårsblomster begynder at titte frem men husk at det er her i efteråret, at du skal sætte løggene i jorden for at du kan få glæde af dem til foråret. Jeg har nu flere gange handlet hos blomsterverden.dk og kan varmt anbefale dem. De har et stort udvalg og så er servicen i top.

Annoncer: