visitnature
spot_img

Gaveideer til dig og din have

Når du køber gennem VildMedHaven.dk får vi et lille provenu - uden at det koster dig en krone ekstra! Til gengæld støtter vi WWF Verdensnaturfonden med en del af overskuddet. Dermed kan du gratis bidrage med at hjælpe naturen!

Vild med...

VildMedHaven.dk har fundet og afprøvet en række affiliate-partnere, der leverer nogle spændende og inspirerende ting til haven.

Rustik snorholder inkl. snor og saks

Rustik og dekorativ snorholder i støbejern. Nu kan du altid have snor og saks ved hånden i drivhuset, altanen eller udestuen, når dine planter skal bindes op.

snorholder i støbejern
Flot rustik altankasse - antiklook, metal

Flot altankasse i rustik, brun metal

Altankasse i antik brun metal (rustic brown zink) fra B-green inkl. altanholder. En rigtig flot altankasse til blomster - og evt. krydderurter. Måler 50x18x14 cm.

Solidt pindsvinehus - lavet i eg

Pindsvinet har brug for skjulesteder om sommeren og overvintringssted om vinteren. Placer det i et hjørne i haven - gerne med lidt blade omkring. Taget måler 42,5x36 cm. Huset vejer godt 8 kg.

Pindsvinehjem i egetræ
vandkander metal

Dekorative vandkander med kobberhåndtag

En vandkande kan man altid bruge! Solide vandkander udført i stærkt pulverlakeret galvaniseret stål, hvilket giver en robust og langtidsholdbar vandkande. 4,5 liter. Inklusiv brushoved. Det øverste håndtag kan foldes. Mange forskellige farver.

Smukt spejlbassin i corten-stål/rustfarve

Vand giver liv i haven. Dette spejlbassin skaber en smuk stemning - og kan også bruges som fuglebad. Det kan placeres på terrassen, i gårdhaven, ved sommerhuset - eller i havebedet. Diameteren er her 60 cm og vejer 10 kg, men fås i størrelse helt op til 150 cm.

Spejlbassin til haven
Sneglehegn med kobber

Sneglehegn med kobber

Nem og giftfri metode til at beskytte havens blomsterbede og planter mod dræbersnegle. Lavet i plastik og udstyret med kobbertape. Kobber og snegleslim skaber en elektrisk effekt, hvilket gør at sneglene ikke kan passere kobberet. Fire meter, 17 cm højt.

Naturhaven - den mangfoldige have

"Naturhaven" er en praktisk vejledning i, hvordan man kommer i gang med at skabe en mere naturlig have, hvor planter, insekter og fugle trives og får lov til at leve - dog uden at alt nødvendigvis forvandles til et vildnis af ukrudt. Bogen er fyldt med flotte fotos. Masser af viden og inspiration til at gøre din have rigere på natur.

Bog-naturhaven
redekasser - fuglekasser

Redekasse til mejser

Mejsekasse i oliebehandlet gran. Indflyvningshullet er 3 cm, hvilket passer til bl.a. musvitter. Pyntelister af bark, der kan variere fra kasse til kasse. Kassen kan åbnes for rengøring. Mejserne hjælper med at holde køkkenhaven fri for skadelige larver.

Annoncer: