Naturmagasinet Vild Med Haven

Kaffekande og fuglefodring

Jeg holder meget af, at fodre fuglene i haven. Nok mest for min egen skyld. Udover mit klassiske foderbræt har jeg fundet denne sjove kaffekande i rustikt look.

“Kaffekanden” er også sød ved sommerhuset, hvor foderhuset hænger i en gren udenfor vinduet. Den er også praktisk og dekorativ på en altan, hvor der ikke er plads til et stort foderhus.

Jeg holder meget af, at fodre havens fugle, hvilket giver en masse fine naturoplevelser. Normalt fodrer jeg kun i mit klassiske foderbræt i vinterhalvåret – suppleret med et juleneg i december, men lige udenfor mit vindue hænger et hyggeligt og dekorativ kaffekande-foderhus i rustikt rustlook, der også for lov at hænge i sommerhalvåret. Her fodrer jeg gerne med lidt solsikkefrø og særligt mejserne elsker det. Jeg synes at det ser hyggeligt ud og jeg får fugleoplevelser på nærmeste hold. Kanden kan i øvrigt også bruges som borddekoration med en blomst/plante.

Kaffekanden er lavet af metal, men rustlooket er påmalet. Jeg fandt det lidt anderledes foderhus hos gladegaver.dk (annoncelink til butik), hvor det i skrivende stund koster 175 kr. En fin gaveide! Butikken har dog mange andre, sjove foderhuse.

Lignende artikler

SENESTE FRA VILDMEDHAVEN.DK

Sæt redekasser op om efteråret

Det synes måske ikke umiddelbart logisk at sætte redekasser op om efteråret når yngletiden er om foråret. Der...

HAVENS DYRELIV