Sådan laver du et simpelt bihotel
S

De vilde bier er trængte, men du kan ret nemt skabe rum til de vilde bier og andre insekter i haven. Se her hvordan du laver et bihotel.

Tv-indslaget er tilrettelagt af Rigmor Sams. Fotograf: Gerner Film.

I min sommerhushave lavede jeg et simpelt bi-hotel blot ved at tage et stykke brænde og bore en række huller i enden. Egentlig må jeg indrømme at bi-hotellet også var lidt til pynt, men til min store overraskelse måtte jeg melde alt udsolgt. De små solitær-bier flyttede ind – en efter en i de små huller som jeg havde boret. Det er nogle rigtig fine gæster, da de hverken stikker eller generer omgivelserne – sådan som hvepsene til tider kan gøre det sidst på sommeren.
Hjemme i haven kom TV-Midt-Vest på besøg, hvor jeg her fortæller om hvordan du let kan lave et bi-hotel.

Når bien har lagt æg i hullet lukker hun indgangen fint til.
Annonce
Annonce

Fik du læst?